Pica Kraška – napolitanska pica za dopeko – Ø32cm

8.50

Sestavine: Pelati San Marzano d.o.p., mozazrella fior di latte, olive, kraški pršut.

Pica je predprečena na 450°C.

Navodilo za pripravo: pico pred pripravo vzemite iz skrinje in položite na peki papir za minimalno 10-15minut. V vmesnem času segrevajte pečico na +250°C. Za boljši rezultat ogrevajte tudi pekač na katerem boste pekli pico. V ogreto pečico na ogret pekač položite pico na peki papirju. Pecite 5-7minut (zavisi kako zapečeno/hrustljavo bi želeli). Priporočamo program ventilacije. Pico lahko pečete tudi na šamotni plošči, živem žaru (weber, green egg, …) Odmrznjenega izdelka ponovno ne zamrzujte. Odmrznjen izdelek lahko shranite v hladilniku in porabite v 2 dneh.

 

Neto količina živila:  Cca 550- 600g

Sestavine: bela pšenična moka, voda, kvas, olivno olje, jedilna sol, pršut (svinjsko meso, jedilna sol, začimbe), sir -mozzarela (mleko, jedilna sol, sirilo, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. min 40 %mlečne maščobe v suhi snovi, pelati (paradižniki, jedilna sol, poper, origano), olive