Pica Kmečka – napolitanska pica za domačo dopeko – Ø32cm

8.50

Sestavine: Pelati San Marzano D.o.p., mozzarella fior di latte, hamburška slanina, suha klobasa, čebula

Pica je predpečena na 450°C.

Navodilo za pripravo: pico pred pripravo vzemite iz skrinje in položite na peki papir za minimalno 10-15minut. V vmesnem času segrevajte pečico na +250°C. Za boljši rezultat ogrevajte tudi pekač na katerem boste pekli pico.  V ogreto pečico na ogret pekač položite pico na peki papirju. Pecite 5-7minut (zavisi kako zapečeno/hrustljavo bi želeli). Priporočamo program ventilacije. Pico lahko pečete tudi na šamotni plošči, živem žaru (Weber, Green egg, …) Odmrznjenega izdelka ponovno ne zamrzujte. Odmrznjen izdelek lahko shranite v hladilniku in porabite v 2 dneh.

 

Neto količina živila: Cca 550- 600g

Sestavine: bela pšenična moka, voda, kvas, olivno olje, jedilna sol, hamburška slanina (svinjsko meso – slanina (30%) voda, sol, škrob, arome, dekstroza, saharoza, aroma dima, antioksidant E301, korektorji kislosti E331, E262. Stabilizatorji E450, E451, zgoščevalec E407, konzervans E250, jedilna sol), suha klobasa (svinjsko meso, slanina, goveje meso, jedilna sol, začimbe, česen, arome dekstroza, saharoza, antioksidant (E300), konzervans (E250), pelati (paradižniki, jedilna sol, poper, origano), sir -mozzarela (mleko, jedilna sol, sirilo, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. min 40 %mlečne maščobe v suhi snovi, bela čebula